preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Petar Zrinski" Čabar

Login
Korisni linkovi

UPISI U SREDNJU ŠKOLU


Projekt: "Čitamo mi, u obitelji svi"


E-lektira


Ministarstvo znanosti,
obrazovanja i športa


Agencija za odgoj
i obrazovanje


Sustav za upravljanje standardiziranim
skupinama podataka

Portal za škole
MOJA ŠKOLA - EKO-ŠKOLA


Muzej grada Rijeke
Priloženi dokumenti:
CCF23052016 00000.jpg

Oglasna ploča
Anketa
Što biste željeli više vidjeti na našim stranicama?



Korisni linkovi
Dnevni tisak
Školski linkovi
CARNet
CARNet novosti
24.09.2018. 14:45
Objavljen preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018
Objavljen je preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018 koja će se pod nazivom “CUC20: mreža ideja” održati od 21. do 23. studenoga 2018. godine u Konvencijskom centru Šibenik.

19.09.2018. 14:56
U okviru CECIIS-a održan Dan e-Škola
Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu započela je trodnevna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima - CECIIS 2018.

Pošaljite nam e-mail

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 2. 2012.

Ukupno: 229013
Danas: 9
Mali ekolozi
Video uradci ekologa
Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Grad Čabar

Učenički radovi

Jan Kocet i Matej Košmrl: TrashGO - 2. mjesto na državnom Infokupu 2017.

6. razred PŠ Gerovo - Trening životnih vještina (Križaljke)

Priloženi dokumenti:
TrashGO.exe
TZV krizaljke2018.pdf

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Radionica konzerviranja povrća
Autor: Bernardka Helena Rant Malnar, 21. 9. 2017.

U petak, 15.9.2017. godine Zdravoškolci i Kreativni ekolozi iz PŠ Prezid odazvali su se pozivu na radionicu konzerviranja povrća. Zajedno sa članovima udruge KIS Gorski kotar okupili su se kod plastenika u Prezidu te se uključili u berbu rajčica i drugog povrća potrebnog za izradu domaćeg začinskog pripravka i pirea od rajčica.


Nakon uvodnog predavanja i uputa za rad, vrijedne ruke naših učenika i drugih mještana uključile su se u preradu sakupljenog povrća. Gotove proizvode opremili su naljepnicama i ponijeli ih svojim kućama. Kad su završili sa svojim radom, organizatori su ih počastili jelima s roštilja.

Radionica u kojoj smo sudjelovali nije bila samo edukativne prirode, nego namijenjena zabavi uz međugeneracijsko druženje.

 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju