preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Petar Zrinski" Čabar

Login
Korisni linkovi

UPISI U SREDNJU ŠKOLU


E-lektira


Ministarstvo znanosti,
obrazovanja i športa


Agencija za odgoj
i obrazovanje


Sustav za upravljanje standardiziranim
skupinama podataka

Portal za škole
MOJA ŠKOLA - EKO-ŠKOLA


Muzej grada Rijeke
Priloženi dokumenti:
CCF23052016 00000.jpg

Oglasna ploča
CARNet
Sigurnost na mreži

Kroz nastavu informatike i drugih predmeta promičemo sigurno ponašanje na mreži i na internetu.

Pet za net

CSI - Centar za sigurniji internet

Pošaljite nam e-mail

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 2. 2012.

Ukupno: 403097
Danas: 21
Mali ekolozi
Video uradci ekologa
Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Grad Čabar

Priloženi dokumenti:
Svjetski dan citanja naglas.docx

Učenički radovi

Virtualna šetnja galerijom Vilima Svečnjaka u Čabru

(Autorica: Nives Urh)


Jan Kocet i Matej Košmrl: TrashGO - 2. mjesto na državnom Infokupu 2017.

6. razred PŠ Gerovo - Trening životnih vještina (Križaljke)

Priloženi dokumenti:
TrashGO.exe
TZV krizaljke2018.pdf

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet pekarnici Štanfelj u Gerovu
Autor: Helena Zbašnik, 22. 10. 2018.

U ponedjeljak, 15.listopada 2018. godine uz Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje učenici mlađih razreda Područne škole Gerovo posjetili su pekarnicu Štanfelj.


Na vratima pekarnice dočekala nas je ljubazna vlasnica Jelena Štanfelj koja nas je provela kroz pekarnicu. Pokazala nam je sve faze pri nastajanju kruha i krušnih proizvoda i sa strpljenjem odgovarala na domišljata pitanja zainteresiranih učenika. Oduševljenje je zavladalo kad je gotov proizvod tj.kruh izvađen iz peći i kad se opojan miris počeo širiti cijelom pekarnicom. Potom su učenici izrekli prigodne izreke i recitacije o kruhu kao i o vrijednim pekarskim rukama koje nam svakoga jutra  pripremaju svježi kruh.  Na taj smo se način zahvalili na ugodnom i poučnom druženju.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju