preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Petar Zrinski" Čabar

Login
Korisni linkovi

UPISI U SREDNJU ŠKOLU


E-lektira


Ministarstvo znanosti,
obrazovanja i športa


Agencija za odgoj
i obrazovanje


Sustav za upravljanje standardiziranim
skupinama podataka

Portal za škole
MOJA ŠKOLA - EKO-ŠKOLA


Muzej grada Rijeke
Priloženi dokumenti:
CCF23052016 00000.jpg

Oglasna ploča
CARNet
Sigurnost na mreži

Kroz nastavu informatike i drugih predmeta promičemo sigurno ponašanje na mreži i na internetu.

Pet za net

CSI - Centar za sigurniji internet

Pošaljite nam e-mail

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 2. 2012.

Ukupno: 443245
Danas: 6
Mali ekolozi
Video uradci ekologa
Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Grad Čabar

Priloženi dokumenti:
Svjetski dan citanja naglas.docx

Učenički radovi

Virtualna šetnja galerijom Vilima Svečnjaka u Čabru

(Autorica: Nives Urh)


Jan Kocet i Matej Košmrl: TrashGO - 2. mjesto na državnom Infokupu 2017.

6. razred PŠ Gerovo - Trening životnih vještina (Križaljke)

Priloženi dokumenti:
TrashGO.exe
TZV krizaljke2018.pdf

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PROJEKT: "MI JEDEMO ODGOVORNO"
Autor: Ksenija Petelin, 28. 10. 2016.

Naša škola uključila se europski u projekt "Mi jedemo odgovrno".Nositelj programa za Hrvatsku je Udruga "Lijepa naša".

Glavni cilj projekta je potaknuti  djecu na bolje razumijevanje međuovisnosti svijeta u kojem živimo. Motivirati ih na stjecanje novih vještina te djelovanja u smjeru globalno odgovornog načina konzumiranja hrane.


Glavne poruke projekta:

Jedite odgovorno tako da se hranite zdravo te hranu birate prema etičkim načelima.
Konzumirajte hranu koja je dobra i za vaše tijelo i za okoliš.
Ne razbacujte se hranom. Kupujte i jedite samo ono što vam je potrebno.
Pametno postupajte s ostatcima hrane – darujte ih, nahranite životinje ili kompostirajte.
Kupujte domaću hranu  ili hranu koje  ima malen utjecaj na okoliš,  te vodite brigu o tome tko je proizveo, tko isporučuje hranu i pod kojim uvjetima.
Pozitivnim  duhom pristupite vizualnom izgledu hrane koju konzumirate (cijenite hranu po njenim nutritivnim vrijednostima a ne vizualnom izgledu).

U narednom će periodu uslijediti predstavljanje projekta i konkretizacija aktivnosti.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju