preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Petar Zrinski" Čabar

Login
Korisni linkovi

UPISI U SREDNJU ŠKOLU


Projekt: "Čitamo mi, u obitelji svi"


E-lektira


Ministarstvo znanosti,
obrazovanja i športa


Agencija za odgoj
i obrazovanje


Sustav za upravljanje standardiziranim
skupinama podataka

Portal za škole
MOJA ŠKOLA - EKO-ŠKOLA


Muzej grada Rijeke
Priloženi dokumenti:
CCF23052016 00000.jpg

Oglasna ploča
Anketa
Što biste željeli više vidjeti na našim stranicama?



Korisni linkovi
Dnevni tisak
Školski linkovi
CARNet
CARNet novosti
20.04.2018. 13:17
Objavljen Priručnik za primjenu i izradu e-Škole scenarija poučavanja
Osposobljavanje nastavnika i sustavna edukacija za korištenje tehnologije u obrazovanju jedan je od najvažnijih zadataka pilot projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola" kojeg provodi Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET.

18.04.2018. 13:36
CARNET uživo prenosi predavanje o medijskoj pismenosti i lažnim vijestima
Predavanje i radionicu pod nazivom “Zašto je važna (novo)medijska pismenost: primjer lažnih vijesti”, koja se u četvrtak, 19. travnja 2018. godine, od 11 sati i 25 minuta održava u Osijeku, može se uživo pratiti na CARNET-ovoj platformi Meduza.

Pošaljite nam e-mail

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 2. 2012.

Ukupno: 216414
Danas: 18
Mali ekolozi
Video uradci ekologa
Kalendar
« Travanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Grad Čabar

Učenički radovi

Jan Kocet i Matej Košmrl: TrashGO - 2. mjesto na državnom Infokupu 2017.

Priloženi dokumenti:
TrashGO.exe

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Radionica konzerviranja povrća
Autor: Bernardka Helena Rant Malnar, 21. 9. 2017.

U petak, 15.9.2017. godine Zdravoškolci i Kreativni ekolozi iz PŠ Prezid odazvali su se pozivu na radionicu konzerviranja povrća. Zajedno sa članovima udruge KIS Gorski kotar okupili su se kod plastenika u Prezidu te se uključili u berbu rajčica i drugog povrća potrebnog za izradu domaćeg začinskog pripravka i pirea od rajčica.


Nakon uvodnog predavanja i uputa za rad, vrijedne ruke naših učenika i drugih mještana uključile su se u preradu sakupljenog povrća. Gotove proizvode opremili su naljepnicama i ponijeli ih svojim kućama. Kad su završili sa svojim radom, organizatori su ih počastili jelima s roštilja.

Radionica u kojoj smo sudjelovali nije bila samo edukativne prirode, nego namijenjena zabavi uz međugeneracijsko druženje.

 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju